"Apple tarvitsee halpaa iPhonea"

8
Valtteri Ahonen

Apple tarvitsee halpaa iPhonea
BTIG:n analyytikko Walter Piecyk arvelee Applen tällä hetkellä kipeästi tarvitsevan halvempaa iPhone-mallia. Hän uskoo myös sellaisen tulevan markkinoille vielä tämän vuoden aikana, kirjoittaa Cnet.

Piecyk nosti arviossaan Applen osakkeet neutraalista "osta"-tilaan perusteenaan uskomus siitä, että halvempi iPhone nähdään ennen tämän vuoden loppua. Uuden iPhonen odotetaan vuodessa myyvän noin 36,5 miljoonaa kappaletta ja sen hinnan arvellaan olevan noin 300 dollaria.

- Halvempi puhelin ei sotisi Applen politiikkaa vastaan, sanoo Piecyk, tarkoittaen yhtiön lupausta tuottaa vain loistavia tuotteita. Hän antaa esimerkikeiksi iPadi minin ja iPod Nanon, jotka ovat selkeästi halvempia tuotteita kuin uusin iPhone.

Samaan hengenvetoon mies kuitenkin muistuttaa, että myös iPhone entistä suuremmalla näytöllä saattaisi olla yhtiölle strategisesti järkevä veto, sillä uusimmankin Applen puhelimen näyttö on selkeästi maltillisemman kokoinen kuin monien kilpailijoiden huippupään laitteiden.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (8)

jirtsx
jirtsx

2

Minä sanon että se on järkevää pitää hinta noin korkealla mitä se nyt on, ja tiedän että se on kallis. MUTTA se on hyvä että se on kallis ettei kaikki pikkulapset ostele sellaisia, eli meinaan että tietenkin kaikilla töissäkäyvillä on rahaa ostaa sellainen mutta taas ala-astelaisilla ei ole varaa ostaa sellaista, ja ne ei tarvitse ensinnäkään sellaista puhelinta, kun kuitenkin hajoittaa sen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

6

@2

Itse asiassa tuntuu, että joka toisella täysin persaukisella esim vaate-/hesenmyyjällä/opiskelijalla on juuri iPhone. Kytkyllä kun se on mahdollista ostaa, vaikka ei varaa olisikaan. Ei ihme että ovat persaukisia.

Vastaa
Bazilli
Bazilli

7

6: Eiköhän ne persaukiset saisi sen 5 kertaa kalliimmankin I:n samalla 20€/kk kytkyllä. Eri asia kuka on niin tyhmä, haluaa maksaa vuosia ylihintaista puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.