Asukselta kuuden tuuman puhletti kynällä: FonePad Note

Teemu Laitila

Asukselta kuuden tuuman puhletti kynällä: FonePad Note
Asus on polkaissut Computex-messut käyntiin vauhdilla ja useiden tabletti- ja läppärijulkaisuiden lisäksi yhtiö on julkaissut uuden isoruutuisen puhelimen.

Kuuden tuuman FonePad Note on nimeä myöten suunniteltu kilpailemaan Samsungin isoruutuisen Note-sarjan kanssa. Asuksen FonePadista löytyy myös kynäke, jolla Samsung on mainostanut Note-sarjan puhelimiaan. Ulkonäöltään FonePad Note muistuttaa alkuperäistä seitsemän tuuman FonePad-mallia.

Näyttö perustuu Super IPS+ -paneeliin ja se toimii 1080p-resoluutiolla. FonePad Noten sisuksista löytyy Intelin Atom Z2560 -piiri, jonka kaksi ydintä toimivat 1,6 GHz:n taajuudella. Androidin käytettävissä on kaksi gigatavua muistia. Asus kutsuu laitetta tabletiksi, mutta laite on varustettu 3G-yhteyksillä ja puheominaisuuksilla. Puuttuvat LTE-yhteydet saattavat vihjata halvemmasta hintaluokasta. Laitteen takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja edestä 1,2 megapikselin kamera videopuhelukäyttöön.



Lavalla tapahtuneen esittelyn lisäksi Asus ei ole vielä kertonut juuri yksityiskohtia julkaisusta. Hämärän peitossa ovat esimerkiksi hinta ja myyntiintulon aikataulu. Raporttien mukaan paikan päällä esitellyt kappaleet olivat vielä siinä määrin keskeneräisiä, että laitetta ei saanut käytettyä lukitusuuruun katselua pidemmälle eli myyntiin puhelimia/puhletteja ei kannata odottaa vielä ainakaan lähiviikkoina.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.