Jollaa saa nyt halki EU:n, yhteistyöportaali aukeaa

4
Matti Robinson

Jollaa saa nyt halki EU:n, yhteistyöportaali aukeaa
Jolla on tuonut tänään myyntiin uuden erän älypuhelintaan. Jollaa myydään sen myötä tänään avatussa verkkokaupassa, joka löytyy osoitteesta shop.jolla.com.

Suomen lisäksi laitetta saa ostettua nyt muissakin EU-maissa sekä Sveitsissä ja Norjassa, joten aivan koko Euroopan alueella Jolla ei vielä ole myynnissä.

Jolla ilmoitti samalla, että se aikoo saada kaikki ennakkotilatut laitteet toimitetuksi jouluun mennessä. Uuden erän laitteet lähtevät verkkokaupasta tilanneille tammikuun alkupuolelta lähtien, noin 2-4 viikkoa tilauksesta.

Suomalaisyhtiön älypuhelin maksaa verkkokaupassa saman 399 euroa (verot mukaanlukien) kuin ennakkotilanneillekin. Suomessa laitetta myy yksinoikeudella DNA.

Jolla kertoi myös, että sen yhteistyöportaali aukeaa pian osoitteessa together.jolla.com. Sivustolla käyttäjät pääsevät äänestämään ja vaikuttamaan Sailfish-käyttöjärjestelmän kehitystyöhön ja uusiin ominaisuuksiin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (4)

ep_
ep_

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Suomen lisäksi laitetta saa ostettua nyt muistakin EU-maissa sekä Sveitsissä ja Norjassa, joten aivan koko Euroopan alueella, jolla ei vielä ole myynnissä.


Virkkeessä ei juuri ole mitään järkeä. Firman nimi on vahingossa muuttunut relatiivipronominiksi ja saanut eteensä pilkun. Lisäksi yhdessä sanassa on väärä sijamuoto. ;-)

Tässä korjattu:
Suomen lisäksi laitetta saa ostettua nyt muistakin EU-maista sekä Sveitsissä ja Norjassa, joten aivan koko Euroopan alueella Jolla ei vielä ole myynnissä.
(Virke pitäisi liittää mielellään toiseen kappaleeseen. Jo peruskoulussa opetetaan, että yhden virkkeen kappaleita ei pitäisi teksteissä käyttää. :-) )


Saa nyt nähdä, miten Jollan puhelinmyynti ulkomailla lähtee liikkeelle. Mielenkiinnolla kyllä katselen, miten puhelimet alkavat käydä kaupaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.