LG:n tuplanäyttöinen V10-puhelin tulee Suomeen

Manu Pitkänen

LG:n tuplanäyttöinen V10-puhelin tulee Suomeen
LG:n kahdella näytöllä varustettu V10-älypuhelin tulee myyntiin Suomessa tammikuussa. Puhelin esiteltiin alun perin lokakuun alussa, mutta tuolloin laitteen saatavuudesta ei kerrottu tarkemmin.

V10:n koostuu 5,7-tuumaisesta QHD-näytöstä, jonka yläpuolelle on lisätty itsenäisesti toimiva pieni lisänäyttö, jonka ideana on olla jatkuvasti päällä ja esittää yleisimmin tarvittuja tietoja. Lisänäyttöön saa näkyviin ilmoituksia tai siihen voi lisätä pikakuvakkeet yleisimmin tarvittuihin sovelluksiin. Kakkosnäyttö on 400 pikseliä kapeampi kuin pää näyttö. Jäljelle jäävän tilan täyttää kaksi etukameraa.

Etukamerat ovat keskenään muutoin identtisiä (5 MP), mutta niiden optiikan kuvakulma poikkeaa toisistaan. Toisessa kamerassa on 80 asteen kuvakulma eli kamera sopii läheltä otettujen selfie-kuvien ottoon, kun taas toisessa kamerassa on leveämpi 120 asteen kuvakulma. Jälkimmäinen kamera soveltuu isommalla porukalla otettujen selfie-kuvien ottoon.



Puhelimen takaa löytyy 16 megapikselin kennolla ja f/1,8-tasoisella optiikalla varustettu kamera. LG V10:n erikoisiin kuvausominaisuuksiin kuuluu G4:stä tuttu manuaalinen videokuvaustila, jossa videokuvan ISO-arvoa, valkotasapainoa, suljinaikaa, kuvataajuutta ja tarkennusta voi säätää halutunlaiseksi. Videota voi kuvata 4K-, Full HD- ja HD -tarkkuudella sekä 16:9- tai 21:9-kuvasuhteella.

LG V10:ssä on Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikka. Puhelin tulee myyntiin tammikuussa ja sen suositushinta on 699 euroa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.