Huawein Honor 9:stä tulossa myyntiin Premium-malli

Puhelinvertailu

Huawein Honor 9:stä tulossa myyntiin Premium-malli
Huawein uutuuspuhelin Honor 9 saapui maailmassa ensimmäisenä myyntiin Suomessa kuun vaihteessa. Puhelinvertailun testattavana hiljattain ollut laite on kova haastaja 500 euron hintaluokassa, mutta kiinalaisyhtiöltä on tulossa myös parempi versio.

Android Central kertoo, että Huawein uusi Honor 9 Premium on saapumassa pian Euroopassa myyntiin. Laite on muuten identtinen tavalliseen Honor 9:ään verrattuna, mutta tarjoaa enemmän RAM-muistia ja tallennustilaa. Kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustettua Honor 9 Premiumia odotetaan pian myyntiin useissa Euroopan maissa.

Huaweilta on kerrottu Puhelinvertailulle, että Suomessa 128 ja 6 gigatavun Premium-versio saapuu myyntiin elokuussa 599 euron hintaan. Joissain maissa ilmeisesti myyntiin tulee myös 64/6GB-versio, jota ennakkomyydään jo 499 euron hintaan. Suomessa tosin 499 euron hintaa pyydetään jo 64/4GB-perusversiosta.



On vaikea nähdä, että kovinkaan monet valitsisivat 100 euroa kalliimman version ainostaan RAM-muistin ja tallennustilan lisäyksen takia. Huawein kanssa erityisesti tässä hintaluokassa kilpaileva OnePlus myy uusinta lippulaivamalliaan OnePlus 5:ttä Elisan kautta myös eri muistivariantteina. Sen versioiden hintaero on kuitenkin alle 60 euroa ja lisäksi kalliimpi versio tarjoaa halutumman mattamustan värin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.