Sivustomme uudistui täysin - Tule ja testaa

Petteri Pyyny
27. joulukuuta, 2013 17:22

Puhelinvertailu on samassa ulkoasussa jo vuosien ajan. Kun yrityksemme osti sivuston sen perustajilta vuoden 2007 kesällä, pidimme varsin pitkään käytössä alkuperäistä mukailevan tyylin. Myöhemmin uusimme sivuston ilmeen uudella "v4"-ulkoasullamme -- Puhelinvertailu oli ensimmäinen AfterDawnin omistamista sivustoista, johon uusittu ulkoasu aikanaan otettiin käyttöön.
Mutta tuostakin uusimisesta on tullut kuluneeksi jo viitisen vuotta ja aika on mennyt varsin armotta sivuston ulkoasusta ohi ja saittia onkin voinut kuvailla lähinnä termein "askeettinen" tai "viime vuosikymmenen tuotos". Samaan aikaan myös www-sivujen suunnittelun filosofia on muuttunut lähes täydellisesti ja kaikki merkittävät sivustouudistukset tehdäänkin nykypäivänä ns. responsiivista suunnittelua noudattaen, jossa sama sivu mukautuu käytettävään päätelaitteeseen, eikä erillisiä mobiilisivuja tarvita lainkaan.
Joten, nyt on tullut aika julkistaa uusittu Puhelinvertailun ulkoasu, joka kantaa koodinimeä "v5". Sivusto on responsiivinen ja sisältää edelliseen versioon verrattuna sekalaisen määrän pieniä ja isompia uudistuksia. Uusitusta ulkoasusta kiitos kuuluu uudelle graafikollemme, jonka ensimmäinen meillä toteutettu projekti PV:n uudistus on. Sivuston käytön kannalta isoimmat uudistukset koskevat asioiden parempaa ryhmittelyä ja jaottelua eri osioihin. Myös arvosteluja tehdessä syntynyt varsin mittava videoarkisto on tuotu sellaisenaan omaksi osiokseen.
Lyhyt lista merkittävimmistä uudistuksista:


Sivusto on edelleen vahvasti beta-leimalla, mutta teimme tietoisen päätöksen siitä, että haluamme kerätä jo tässä vaiheessa palautetta uusitusta ulkoasusta. Joten, kertokaa meille mielipiteenne. Joko alla olevaan kommenttiosioon tai palautelomakkeemme kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Puhelinvertailu.com AfterDawn
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.