Jollan Sailfish sai laajan Ohijärvi-päivityksen

Sami Koivunen
18. maaliskuuta, 2014 15:43

Jolla on viimein julkaissut odotetun Ohijärvi-päivityksen Sailfish-käyttöjärjestelmään. 1.0.4.20 Ohijärvi -päivityksen myötä Sailfishistä poistui beeta-leima ja Jolla uskoo nyt pystyvänsä tarjoamaan todellisen vaihtoehdon älypuhelinkäyttäjille.
MWC-messuillakin esitelty Ohijärvi sisältää mm. parannetun käyttöliittymän, uudistetun virtuaalinäppäimistön, internet-yhteyden jakamistoiminnon ja parannuksia Jollan Kauppaan ja Kalenteriin. Ohijärven myötä vaakanäyttötila on mahdollinen Viesteissä, Sähköpostissa ja Muistiinpanoissa.
Lisäksi Googlen kalenteri tukee kaksisuuntaista synkronointia, varmuuskopionnin tuonti ja vienti onnistuu muistikortilta, Other Halfin ID:n saa asetuksista näkyviin, muistiinpanoja voi varmuuskopioida ja kamerassa on mahdollisuudet ajastukseen, kosketustarkennukseen, etsinruudukkoon, valotukseen ja ISO-asetuksiin.
Jollan päivitys onnistuu asetuksista valitsemalla kohta "Laitteen tiedot" ja vetämällä alaspäin. Jolla voi myös ilmoittaa päivityksestä automaattisesti. Päivityksen virallisiin julkaisutietoihin voi tutustua täältä. Jolla lupaa tarjoavansa jatkossakin Jollaan ja Sailfishiin päivityksiä kuukausittain.
Puhelinvertailun kaksi Jolla-testiä löytyvät täältä ja täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Jolla Sailfish Ohijärvi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.