Nokian julkistamaton Lumia 630 esiintyy uusissa kuvissa

Manu Pitkänen
27. maaliskuuta, 2014 13:56

Nokia järjestää 2. huhtikuuta julkistustilaisuuden, jossa on huhujen perusteella määrä esitellä ainakin yksi uusi Lumia-malli. Vahva ehdokas julkistettavaksi puhelimeksi on Lumia 630, josta NoWhereElse.fr- ja Winp.cn-sivustot ovat napanneet kuvia. Ensinnä mainittu sivusto julkaisi live-kuvia puhelimesta, kun taas Winp.cn:n anti jäi mainoskuviin.
Kuvien perusteella Lumia 630 olisi Nokian ensimmäinen Windows-puhelin, jossa ei ole lainkaan näytön alapuolelle sijoitettuja hipaisunäppäimiä, vaan ne on korvattu Windows Phone 8.1:n tukemilla virtuaalisilla painikkeilla. Se on myös ensimmäinen Lumia, jossa on kaksi paikkaa SIM-kortille. Puhelimen sanotaan olevan kooltaan 129,5 x 66,7 millimetriä. 4,5-tuumaisen näytön resoluutio on 854x280 pikseliä.
Ulkoisesti Lumia 630 on kuin viime kesänä esitelty Lumia 625, mutta kuorten alta löytyvää tekniikkaa on päivitetty tehokkaammaksi: Snapdragon 400 -suorittimen tukena on gigatavun edestä muistia. Puhelimesta löytyy edellisten 600-sarjalaisten tapaan viiden megapikselin kamera, mutta LED-salamasta on päätytty luopua.
Evleaks julkaisi Lumia 630:n lehdistökuvia jo helmikuun lopulla sekä maaliskuun alussa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.