Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan Lumia 630:n lehdistökuva vuoti julkisuuteen

Sami Koivunen

Tulevan Lumia 630:n lehdistökuva vuoti julkisuuteen
Moneypenny-koodinimellä tunnetun Lumia 630 -älypuhelimen virallinen lehdistökuva on vuotanut julkisuuteen. Kuvavuodosta vastaa tutusti @evleaks.

Aiemmin tänään uutisoimme Microsoftin Windows Phone 8.1 -suunnitelmista. Muun muassa rautapainikkeiden tarve on poistettu ja Lumia 630 näyttääkin sisältävän ohjelmallisesti toteutettuja painikkeita. Ulkonäkönsä puolesta Lumia 630 muistuttaa viime vuonna esiteltyä Lumia 620 -mallia ja on hinnaltaan todennäköisesti keskiluokkaa.

Nokia pitää lehdistötilaisuuden käynnissä olevilla MWC-messuilla huomisaamuna puoli kymmenen aikaan. Nokialta odotetaan messuilla ainakin Android-pohjaisen Nokia X:n esittelyä. Puhelin on ollut esillä jo lukuisissa vuotokuvissa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja