Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Ensi kuussa julkaistava Nokia Lumia 630

1
Matti Vähäkainu

Kuvissa: Ensi kuussa julkaistava Nokia Lumia 630
Mobiililaitteiden kuvia lähes jatkuvalla syötöllä vuotava @evleaks on jälleen saattanut verkkoon uusia kuvia Lumia-puhelimesta. Jo aiemmin vuodettu Lumia 630 nähdään nyt useana eri vaihtoehtona ja eri kulmasta.

Kuva vahvistaa, että kamera ei ole saamassa salamavaloa, mutta mikä ehkä kummallisempaa, niin myös kameranappi on poistettu. Moneypennynä tunnettu laite tulee melko varmasti tulevalla Windows Phone 8.1:llä varustettuna, joka tuo erityisesti edullisempiin laitteisiin onscreen-napit.

Windows Phone 8.1 julkistetaan huhtikuun alussa. Vuotajan mukaan Nokialla on tulossa julkaisutapahtuma ensi kuun 19. päivä, josta odotetaan paitsi tätä edullisempaa Lumia 620:n seuraajaa, niin myös Lumia Iconin kaltaista Lumia 930 -lippulaivaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
7.8Omistaja (vahvistamaton)

1

Stephen Elop tuhosi Nokian, Stephen Elop ja Microsoft tuhosi Xbox onen.
Kyllä tää sivilisaatio romahtaa joku päivä vielä, ei kauaa mene.
Pitäisi minunkin hankkii uusi puhelin, 710 rupee käydä vanhaksi..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja