Windows Phone 8.1 saapui kaikkien aikojen suosituimmalle Lumialle Suomessakin

Manu Pitkänen
18. elokuuta, 2014 17:51

Windows Phone 8.1:n (Lumia Cyan) jakelu on alkanut Suomessa kaikkien aikojen myydyimmälle Windows-puhelimelle, Lumia 520:lle. Jakelu aloitettiin tänään monessa muussakin maassa.
Microsoft paljasti WPC 14 -tapahtumassa, että Lumia 520:tä oli aktivoitu eli myyty heinäkuuhun mennessä noin 12 miljoonaa kappaletta. Suomessakin se keikkui hyvillä sijoituksilla operaattoreiden myydyimpien älypuhelimien listoilla. Kesällä Microsoft esitteli jo seuraajan suosituimmalle Lumialleen, mutta Lumia 530 on teknisesti monella tapaa heikompi kuin edeltäjänsä.
Windows Phone 8.1:n jakelu aloitettiin virallisesti heinäkuun puolessa välissä. Se on saapumatta Suomessa vielä Lumia 620:lle, 720:lle, 820:lle ja 920:lle. Uusi ohjelmistopäivitys sisältää muun muassa tuen aloitusnäytön taustakuvalle, ilmoituskeskuksen ja Word Flow -näppäimistön.
Mikäli puhelin ei ilmoita saapuneesta päivityksestä automaattisesti, voit hakea sen manuaalisesti avaamalla Asetukset ja valitsemalla valikon lopusta "Puhelimen päivitys". Puhelin kannattaa kytkeä laturiin asennuksen ajaksi.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.