Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esitteli jatkoa huippusuositulle nokialaiselle: Lumia 530

Manu Pitkänen

Microsoft esitteli jatkoa huippusuositulle nokialaiselle: Lumia 530
Microsoft on esitellyt seuraajan huippsuosituksi osoittautuneelle Lumia 520:lle. Uutuus kantaa odotetusti nimeä Lumia 530.

Puhelimessa on Qualcommin neliytiminen 1,2 gigahertsin Snapdragon-suoritin, 512 megatavua keskusmuistia ja nelituumainen 854 x 480 pikselin näyttö. Lumia 530:ssä on vain neljä gigatavua tallennustilaa, mutta halutessaan sitä voi laajentaa microSD-kortin avulla. Irrotettasta akusta riittää yhdellä latauksella virtaa kymmenen tuntia 3G-puheaikaa.

Lumia 530:stä tulee saataville yhdellä ja kahdella SIM-korttipaikalla varustetut mallit (alueesta riippuen). Niiden suositushinta ennen veroja ja muita kuluja on 85 euroa. Windows Phone 8.1 -pohjainen puhelin tulee myyntiin kirkkaanoranssina, kirkkaanvihreänä, valkoisena ja tummanharmaana. Lumia 530:n myynti aloitetaan valikoiduilla markkinoilla elokuussa.

Uuden puhelimen lisäksi Microsoft esitteli Coloud Bang -pienoiskaiuttimen (kuvassa). Kannettava kaiutin maksaa 19 euroa.Päivitys. Lumia 530:n ja Lumia 520:n teknisten ominaisuuksien vertailu löytyy täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.