Samsung kiistää maksaneensa faneista

Matti Robinson
6. huhtikuuta, 2015 14:05

Samsung on tänään julkaissut oman vastineen kiinalaisjulkaisu The Paperin väitteeseen, että yhtiö olisi maksanut "faneista". Yhtiön mukaan The Paperin väitteet ovat tuulesta temmattuja.
Kerroimme viikonloppuna kiinalaissivusto Want China Timesin raportista, jonka mukaan Samsung olisi maksanut paikallisille muutamia euroja, jotta he tekeytyisivät Samsung-faneiksi Galaxy S6:n esittelytilaisuuteen. The Paper väitti, että noin puolet, 400-500 henkilöä, tilaisuudessa olleista tuhannesta olisi ollut maksettuja faneja.
Samsungin "tutkimuksen" mukaan paikalla olleita ei ollut palkattu, vaan tilaisuuteen kutsuttiin 1100 kuluttajaa ja ammattilaista. Yhtiön mukaan The Paper on vahvistanut Samsungin olevan oikeassa. Samsung harkitsee korjauksen vaatimista. Toistaiseksi korjausta ei ilmeisimmin ole julkaistu.
Täytyy kuitenkin muistaa, että Samsungilla on tahroja menneisyydessään. Juuri vastaavanlainen tapaus tapahtui vuonna 2013, kun korealaisyhtiö palkkasi opiskelijoita haukkumaan HTC:ta. Viime vuonna puolestaan Vanity Fair kertoi Samsungin synkästä historiasta.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.