Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung palkkasi opiskelijoita haukkumaan HTC:n puhelimia

12
Manu Pitkänen

Samsung palkkasi opiskelijoita haukkumaan HTC:n puhelimia
Samsung käyttää huikeita summia omien tuotteiden markkinointiin. Kerroimme huhtikuun alussa, että korealaisen konglomeraatin markkinointibudjetti oli yhteensä 8,9 miljardia euroa. Taiwanilaistietojen mukaan Samsung käyttää varojaan tavallisten mainoskampanjoiden lisäksi lokakampanjoihin, jotka eivät kestä päivänvaloa.

Taiwanilaiset viranomaiset ovat alkaneet tutkia tapausta, jossa Samsungin epäillään palkanneen opiskelijoita haukkumaan HTC:n älypuhelimia internetissä. Samsungia ja sen palkkaamaa mainostoimistoa voi odottaa jopa 640.000 euron sakot. Samsung ei ole kiistänyt syytöksiä ja AFP:n mukaan yhtiö esitti pahoittelut Samsung Taiwanin Facebook-sivuilla. Cnetille annetussa vastauksessa Samsung kertoo läpinäkyvyyden ja rehellisyyden kuuluvan sen periaatteisiin, joiden noudattamista se odottaa kaikilta yhtiön työntekijöiltä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
TrueOrNot @ (vahvistamaton)

3

Samsung kertoo läpinäkyvyyden ja rehellisyyden kuuluvan sen periaatteisiin, joiden noudattamista se odottaa kaikilta yhtiön työntekijöiltä.

Vastaa
perhana
perhana

5

Onkohan meidän sgs-trollillekin maksettu siitä että suoltaa jatkuvasti sitä sgs-mantraansa täällä ja haukkuu kaikkia kilpailijoita, varsinkin Nokiaa...? :DD
Ainakin sen kannattaisi ottaa yhteyttä Samsungiin ja pyytää jonkinlaista sponsorointia sinnikkään kirjoittelunsa jatkamiseksi...

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

Tätä varmaan harrastetaan Aasiassa laajemmaltikin eri firmojen toimesta, "nettityövoima" on törkeän halpaa vrt. esim. pelimaailmassa voi ostaa isoihin netti roolipeleihin valmiiksi eteenpäin pelattuja hahmoja.

Ei tuo 640 000€ toki Samsungille niin iso summa ole, varmaan jotain samoja luokkia kuin ei olisi esim. Suomessa myyty yhtään Galaxy S3:sta.. Lähinnä todella noloa ja hävettävää toimintaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TrueOrNot @ (vahvistamaton)

7

perhana.Kenestä nyt puhut,sgs-trolli?.Ei ainakaan täällä näytä sillä nimellä kirjoitettu eli...onko nyt lääkitys kohdillaan??. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TrueOrNot @ (vahvistamaton)

8

@6 Totta,tollasesta touhusta kärsii vain oma "status,ego"!!.Toisinaan tällaista muutkin valmistajat harrastavat ,kun oma tila on uhattuna.

Vastaa
djtob
djtob

9

@7. Palkattu skitsorölli kysyy kuka on sgs-trolli? Tajuatko katsovasi peiliin ja kyllä, hoitoa tarvitaan ainakin sinulle?

Vastaa
perhana
perhana

10

@7
Tähän voidaan lainata hieman mukailtua muotoa vanhasta sananlaskusta, eli "Se palikka älähtää kehen kommentti kolahtaa"

Vastaa
perhana
perhana

12

@11
vai tarvitsee oikein suomentaa...

Palikka = umpipuiset aivot joille tarvitsee suomentaa yksinkertaisetkin lauseet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja