Tällainen tehopakkaus seuraava Nexus 5 on

Manu Pitkänen
1. syyskuuta, 2015 7:46

Android Police -verkkosivusto on saanut omista lähteistään vahvistettua LG:n uuden Nexus-laitteen teknisiä tietoja. Puhelimen ulkonäkö on jo vuotanut useampaan kertaan verkkoon.
Google esittelee tänä vuonna kaksi uutta Nexus-puhelinta, joista toisen valmistajaksi on valittu LG. Isomman puhletti-luokan Nexuksen valmistaa vuorostaan Huawei.
Uuteen "Nexus 5:een" on Android Policen mukaan tulossa 5,2 tuuman Full HD -näyttö, mutta sen paneelityypistä sivusto ei osaa sanoa mitään. On hyvin mahdollista, että Nexuksessa käytetään IPS-paneelia. Järjestelmäpiirin kohdalla on tyydytty Snapdragon 808:aan, joka ei ole ehkä yhtä tehokas kuin Snapdragon 810, mutta jaksaa silti pyörittää raskaita sovelluksia mallikkaasti. Järjestelmäpiirin jatkeeksi on lisätty kolme gigatavua keskusmuistia.
Tänä vuonna yleistymään alkanut USB-C-portti on myös tulossa LG:n Nexukseen. Akun varauskapasiteetti on 2700 milliampeerituntia. Kameroiden ominaisuuksista Android Police ei osaa sanoa muuta kuin kennojen pikselimäärät: pääkamerassa on 12,3 megapikselin kenno, kun taas edessä käytetään viiden megapikselin kennoa.
Aikaisemmin vuotaneiden kuvien perusteella uuteen Nexukseen on tulossa myös sormenjälkilukija.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android Nexus Nexus 5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.