Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein Nexus-puhelimen vuotokuvat paljastavat omalaatuisen kamerakyhmyn

3
Valtteri Ahonen

Huawein Nexus-puhelimen vuotokuvat paljastavat omalaatuisen kamerakyhmyn
Alkaa käydä yhä selvemmäksi, että Nexus-puhelimia nähdään tänä vuonna ainakin kaksi. Edullisemman ja hieman pienemmän version valmistanee LG ja vastaavasti hiukan kalliimman ja suuremman puhelimen Huawei. Uusissa vuotokuvissa näkyy väitetty Huawein Nexus-laite.

Yhdessä kuvassa on lähinnä puhelimen takakuori, melko samaan tapaan kuin aiemmassa kuvavuodossa näkyi LG:n laite. Puhelimen takakuoren keskiosassa näyttäisi olevan aiempia "tietoja" vastaavasti sormenjälkilukija, aivan kuten LG:nkin puhelimessa.

Tämän lisäksi uudessa kuvassa huomio on kiinnittynyt kameran ympärillä olevaan pieneen kohoumaan: koko puhelimen yläreuna on vähän muuta puhelinta paksumpi. Tavanomaisempi lähestymistapa on ollut tehdä mahdollinen kohouma vain linssin ympärille. Herääkin kysymys, minkälaista tekniikkaa Huawei on saanut paksumpaan yläreunaan mahtumaan. Kuvien perusteella on melko selvää että ainakin puhelimessa on eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet.


Edelleen kannattaa tämän laitteen kanssa kuitenkin muistaa, että kyse on täysin epävirallisesta tiedosta ja kuvissa esiintyvä laite voi vastata tai olla vastaamatta kenties myyntiin tulevaa Huawein Nexus-puhelinta.


Kuvista raportoi Android Police ja ne ovat peräisin Tiesen Fu:n Google+-päivityksestä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

pentsu
pentsu

2

Tuon kyttyrän kokoa on vähän vaikea arvioida kun kaikki kuvat on otettu takaapäin. Edes yksi kuva sivulta olisi auttanut hamhmottamaan minkä kokoisesta möykystä on kyse.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Tuon kyttyrän kokoa on vähän vaikea arvioida kun kaikki kuvat on otettu takaapäin. Edes yksi kuva sivulta olisi auttanut hamhmottamaan minkä kokoisesta möykystä on kyse.


Aijemmassa uutisessa taisi olla toisenlaisia kuvia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja