Talk show höynäytti: Kaduntallaajat luulivat ensimmäistä iPhonea uudeksi iPhone 6s:ksi

Matti Robinson
14. syyskuuta, 2015 21:56


Yhdysvaltalainen koomikko ja ABC:n Jimmy Kimmel Live!:n juontaja Jimmy Kimmel on usein pilkannut tietämättömiä ja Applen tuotteista innostuneita kansalaisia. Tällä kertaa talk show lähetti haastattelijan kyselemään kaduntallaajista uudesta iPhonesta.
Vitsi oli, että haastattelijalla mukana ollut laite ei ollut juuri julkaistu iPhone 6s, vaan aivan ensimmäinen iPhone yli kahdeksan vuoden takaa. Mikäli vertailu olisi tapahtunut edeltävään iPhone-malliin, niin jopa ammattilaisilla olisi ollut vaikeaa erottaa ulkoisesti puhelimia, mutta kahdeksan vuoden erot ovat järisyttäviä.
On tietysti hyvä muistaa, etteivät kaikki New Yorkin Los Angelesin kaduntallaajat ole näin sinisilmäisiä ja tietämättömiä Applen tuotteiden suhteen, vaan ohjelmaan on valikoitunut vain muutama hassutettu kansalainen. Mikäli kyseessä ovat aidot ihmiset, niin heidän mielestään ainakin kamera oli todella hyvä ja käyttö sujuvaa. Erityisesti kuitenkin nousi esiin laitteen käteen sopivampi koko, joka miellytti kenties aidosti ja syystä.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.