Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Amerikkalaiset luulivat iPad miniä iPhone 5s:ksi

12
Manu Pitkänen

Videolla: Amerikkalaiset luulivat iPad miniä iPhone 5s:ksi
Amerikkalaiset talk show -ohjelmat ovat reagoineet uusien iPhone-puhelimien julkistukseen omilla humoristisilla tavoillaan. IPhone 5s on ollut aiheena Jimmy Kimmel Livessä ja Conanissa.

Conanin pätkässä naureskellaan iPhone 5s:n uudelle kullanväriselle värivaihtoehdolle. Ohjelmassa haastatellaan värivaihtoehdon "suunnittelijaa", joka kertoo miksi se on parempi kuin muut vaihtoehdot. Jimmy Kimmel Live ammentaa huumorinsa katukyselystä, jossa ohi kulkevilta ihmisiltä kysyttiin mielipiteitä uudesta iPhonesta. Heidän käsiinsä annetu laite ei ollut kuitenkaan iPhone, vaan viime vuonna esitelty iPad mini. Monet menivät retkuun.
Uusimmat puhelimet

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
an_Tero (vahvistamaton)

1

Toi J.Kimmelin katuhaastattelututkimus kyllä kertoo kaiken oleellisen jenkeistä, applesta, iphonesta ja ...kaikesta. Onpa ihme että ei vielä yhtään lammasta ole tullut kommentoimaan tuota videota.

Ton saman testin vois kyllä tehdä niillä sadallakahdellakymmenelläviidellä samannäköisellä Samsungin puhelimella ja lopputulos olis ihan saman näköinen. eihän niitä hemmetin galakseja voi kukaan oikeasti erottaa toisistaan.

Se on ihan se ja sama mitä hemmetin häkkyrää noille urpolle kaupassa tyrkytetään. Jos se myyjä sanoo että "tää on hyvä, osta tää", niin kyllähän noi lampaat sen ostaa. Koululaiset taitaa olla ainoita joilla on jonkinlainen käsitys siitä mitä laitteita markkinoilla on ja mitkä toimii.

Vastaa
Viltsu17
Viltsu17

2

Kyllähän nyt Galaxy sarjalaiset tunnistaa toisistaan jo tuntumasta vaikka silmät kiinni. iPhonet vain näyttävät ja tuntuvat samanlaisilta.
Samsungien muotoilu on hypännyt valovuosia muiden laitevalmistajien edelle. Pitäen silti puhelimen uniikin näköisenä.
http://tiny.cc/o5va3w

Vastaa
Vapaakoodari
Vapaakoodari

3

Kyllähän tuollaisen katugallupin voisi tehdä ihan kotosuomessa ja tarpeeksi monelta kun kysyisi niin takuullä saisi videokoosteen missä väki ei erota Iphonea Samsungista tai tietäisivät mitä eroa on Androidilla ja Windows phonella.
On vain lystikkäämpää katsella ihmisten hölmöililyjä. Se miellyttää mainostajiakin enemmän kun ohjelmalla on katsojia.

Vastaa
JoniS
JoniS

4

Joo eipä tuo niin ihmeellistä ole itse luin taannoin facebookista että ystävä oli ostanut "Samsungin iPadin".

Vastaa
delic
delic

5

Voisiko ylläpito tehdä sille asialle jotain, että iOS laitteilla (eikä kuulemma wp luureilla) toimi enää mitkään puhelinvertailun upotetut youtubevideot, vai onko sille tehtävissä mitään ja miksi tämä toimimattomuus on yhtäkkiä alkanut? Taisi alkaa n. viikko sitten.

Saan videot kyllä auki puffin flash selaimella, mutta hyvä olisi jos toimisi niinkun ennen on toiminut.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

@5
Ei ne toimi desktopselaimessakaan, jos (tai siis kun) ei ole flashia. Onneksi usein on linkki alkuperäiseen lähteeseen, josta videotkin näkyvät.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

7

Minusta kyllä tuntuu, että galluppi oli täysin käsikirjotettu jokaista vuorosanaa myöten. Enkä ole minkään asteinen fanipoika, jos joku sitä epäilee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jönähon (vahvistamaton)

8

ihan tör-keää pilkkaamista.! Applen ekosysteemibrändi on kullan arvoinen eikä mitään applen laitetta saa haukkua.!

Vastaa
peltsip
peltsip

9

Kannattaa muistaa nuo katugallupit sosiaalisena tilanteena joissa on kirjoittamattomat säännöt kuten esimerkiksi se, että kyselijän oletetaan olevan tosissaan koska muuten muut saattaa luulla sinua hulluksi jne. Kannattaa muistaa että tuossa esiinnyt itsenäsi käytännössä koko maailmalle, olisiko juuri sinulla kanttia ja varmuutta sanoa että kyselijä kusettaa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Amerikanserkku (vahvistamaton)

12

Amerikassa tehdään tämäntyyppisiä kyselyitä paljonkin ja ihmiset myös tietävät sen. Mikäli sinun lausuntoasi sitten käytetään mainoksessa, saat korvauksen. Siksi kommentit ovat hyvin usein naurettavan positiivisia. Ihmiset yrittävät sanoa sen mitä haastattelija tahtoo kuulla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.