Luottovuotaja paljasti Galaxy S7:n mallinelikon

Matti Robinson
11. joulukuuta, 2015 23:24

Well isn't this interesting... pic.twitter.com/imbSzQslcH

-- Evan Blass (@evleaks) December 11, 2015

Galaxy S7 on pian jo ovella. Tai jos ei aivan joulun tavoin ovella, niin heti oven takana. Seuraavia Galaxy S -lippulaivasarjan malleja odotetaan jo heti ensi vuoden alkupuolella ja laitteista vuotaa uutta tietoa lähes päivittäin.
Eilen kerroimme vuotaneiden mittatietojen mukaan tehdystä videorenderöinnistä, joka esittelee uuden sukupolven Galaxy S7 -mallia. Kyseinen video oli tehty Galaxy S7 Plus -mallin väitettyjen mittojen mukaan. Jo aiemmin "tiesimmekin", että ainakin kaksi S7-mallia on tulossa.
Nyt tiedot kertovat, että malleja on vähintään neljä. Tieto ei tosin täysin yllätä, sillä mallit ovat paljolti viime vuoden Galaxy S6 -mallien uusintoja. Löytyy tavallinen (noin) 5,1 tuuman Galaxy S7 sekä sen Edge-näytöllä varustettu sisar Galaxy S7 Edge. Tietysti malleista on isommat versiot, Galaxy S7 Plus sekä kaarevalla näytöllä varustettu Galaxy S7 Edge Plus.
Plus-versiot ovat varustettu tämänhetkisten tietojen mukaan noin kuuden tuuman näytöllä, joka on siis hieman tänä vuonna esiteltyjen Galaxy S6 Edge+ ja Galaxy Note5 -malleja suurempi. Todennäköisesti Samsung tuo vuoden kuluessa myös muita Galaxy S7 -nimen saavia malleja, joista ensimmäisenä tulee mieleen Galaxy S7 Active.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.