Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video esittelee vuodetun Galaxy S7:n renderöintiä

Puhelinvertailu


Vain muutama päivä sitten kerroimme vuodosta, joka paljasti tulevien Galaxy S7 -lippulaivamallien mittoja.

Mittojen perusteella laitteet ovat varustettu kenties edeltäjä Galaxy S6:n tavoin 5,1 tuuman näytöllä sekä huomattavasti suuremmalla kuuden tuuman näytöllä. Nyt vuotojen perusteella OnLeaks ja uSwitch ovat luoneet 3d-mallin isommasta versiosta, jota esitellään oheisella videolla.

Laitteen pyöreät reunukset ovat samaa ulkonäköä kuin hiljattain esitellyissä uuden Galaxy A -sarjan laitteissa, ja oppia on selkeästi otettu erityisesti Applen iPhone 6/iPhone 6s -mallien suunnasta.

Samsungin perinteistä muotoilua puolestaan noudattavat edelleen muun muassa kotinäppäin sekä kameramoduli. Lukitusnäppäin ja äänenvoimakkuudensäätimet ovat myös samoilla paikoilla kuin Galaxy S6:ssa.Uutuuslaitteita odotetaan virallisesti julkisuuteen ensimmäistä kertaa mahdollisesti jo ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.