Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavien Galaxy-lippulaivojen koot selvisivät?

PuhelinvertailuGalaxy S6 on ollut kaupoissa vasta puoli vuotta, mutta jo nyt huhut ensi vuoden lippulaivamallista ovat nousseet pinnalle. Nyt mobiililaitteille suojakuoria ja -kalvoja myyvä belgialainen ITSkins on saattanut vuotaa tulevien Galaxy-puhelinten tietoja.

Kuorivalmistaja on saanut tietoonsa Galaxy S7 ja Galaxy S7 Plus -laitteiden mitat, jotka kertovat hieman yllättävistäkin ratkaisuista. Pienemmän, ns. tavallisen mallin mitat ovat 143.37 x 70.8 x 6.94 mm, jotka ovat likipitäen identtiset Galaxy S6:n kanssa, mutta toinen suurempi puhelin on mitoiltaan (163.32 x 82.01 x 7.82mm) selkeästi suurempi kuin vaikkapa Galaxy S6 Edge+.

GSMArena huomioi, että lähimpänä Samsungin malleista lienee Mega 2 sen kuuden tuuman näytöllä ja parin sadan gramman painolla.

Lisää kuvia GSMArenan artikkelissa. ITSkins on poistanut kuvat sivustoltaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.