Samsung esitteli metallihohtoisen Galaxy C5:n

Matti Robinson
26. toukokuuta, 2016 21:05

Samsung on vihdoin virallistanut jo käytännössä varmistuneen C5-älypuhelimen. Galaxy-sarjan keskihintaluokkaan sijoittuva puhelin tuo lisää metallia ja laatua budjettiluokkaan.
Kovasti HTC:n One-malliston laitteita muistuttava ja iPhonelta designissa lainaava Galaxy C5 on varustettu 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, täysin metallisella designilla, sormenjälkilukijalla, 16 ja 8 megapikselin kameroilla sekä keskisarjan Snapdragon 617 -suorittimella. Laitteen hinta on Kiinassa n. 300 euron luokkaa 32 gigatavun mallille.
C5 on vain 6,7 milliä paksu, joten se on selkeästi lippulaivamalli Galaxy S7:ää (7,9 mm) ohuempi. Sisään on saatu ahdettua kuitenkin varsin hyvänkokoinen 2600 milliampeeritunnin akku.
Speksien perusteella C5 on hieman A5-puhelinta laadukkaampi, joskin hintalappu on samaa luokkaa. Onkin omituista, että yhtiöllä on kaksi toistensa kanssa kilpailevaa puhelinmallia. Joulukuussa esitelty vuoden 2016 A5 jää selkeästi varjoon, mikäli hinta (>350e) ei putoa reilusti. Tulossa on tietysti myös muita C-malleja, jotka kilpailevat todennäköisesti toisten A-mallien kanssa.
Toistaiseksi tietoa Suomeen ja edes Eurooppaan saapumisesta ei ole.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.