Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung keskiraskaan sarjan HTC-kopio vahvistui

Puhelinvertailu

Samsung keskiraskaan sarjan HTC-kopio vahvistui
Samsungilta vuoti alkukuusta uusi älypuhelinten mallisarja. Tuolloin kuvissa nähtiin ensi kertaa C-mallisarjan keskimmäiseksi arvioitu C5-malli. Nyt tiedot Kiinasta vahvistavat laitteen olemassaolon.

Kiinan televiranomainen TENAA on hyväksynyt laitteen ja samalla vahvistanut laitteen speksejä. Kovasti HTC:n One-sarjalta, ja erityisesti One M9:ltä, ulkonäöllisesti lainaava C5 sisältää mm. 8-ytimisen suorittimen, 4 gigaa RAM-muistia, 5,2 tuuman Full HD -näytön sekä 32/64 gigatavua tallennustilaa.
Lisäksi puhelimessa on 16 ja 8 megapikselin kamerat sekä samassa kokoluokassa olevaa Galaxy S7:ää hieman pienempi 2600 milliampeeritunnin akku. Puhelimen hintaa ei vielä tiedetä, mutta speksien perusteella se sijoittuu muutaman sadan euron keskikastiin.

Puhelimen julkaisu tapahtunee ensi viikon torstaina.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja