Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotanut Samsungin metallinen malli muistuttaa HTC:n mallistoa

Puhelinvertailu

Vuotanut Samsungin metallinen malli muistuttaa HTC:n mallistoa
Samsungin älypuhelinmallistoa on karsittu pahimmista ruuhkavuosista merkittävästi, mutta silti markkinoilta löytyy varmasti Galaxy-malleja joka kukkarolle. Uusi C-mallisto pyrkii asettumaan keskelle hintahaitaria, jonka keskiöön sijoittuu juuri vuotanut C5.

Galaxy C5 vaikuttaa saavan kokometallisen rungon, joka antaa antenniviivoineen kovasti HTC:n One-mallistolta tutun designilmeen. Kameran neliskulmainen ilme tosin muistuttaa, että kyseessä on Samsung.
Tekniset yksityiskohdat ovat vielä tässä vaiheessa vähissä, mutta laitteesta löytyy mahdollisesti mm. keskisuuri Full HD -näyttö. SM-C5000-mallinumeroa kantava laite saa väitetysti mm. keskiluokan Snapdragon 61x -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 16 ja 8 megapikselin kamerat.

Vaikka speksit kertovat, ettei kyseessä ole aivan edullisin malli, niin C-mallistoon on huhuttu myös paremmin varusteltua C7-mallia, joka speksien perusteella ei jää enää paljoa joidenkin valmistajien huippupuhelimista.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja