Vuoto kertoo tulevan Galaxy Noten uudesta ominaisuudesta

Matti Robinson
8. kesäkuuta, 2016 20:23

Samsungilta odotetaan kuudennen sukupolven Galaxy Note -älypuhelinta ensi syksynä. Yhtiö pitää todennäköisesti julkistustilaisuuden jälleen elokuussa, jolloin näemme uuden S Pen -kynällä varustetun puhletin.
Tässä vaiheessa edes nimestä ei ole varmuutta, tai edes konsensusta, sillä sekä Galaxy Note 6:ää että Note 7:ää on ehdotettu. Jälkimmäisen syynä yhtenäisyys Galaxy S7 -mallin kanssa, ensimmäinen puolestaan olisi puhdas järjestysnumero.
Nimen lisäksi huhuissa on keskitytty esimerkiksi näytön tai kynän, jotka molemmat ovat erittäin olennaisia Note-ominaisuuksia, sijaan täysin uuden ominaisuuden mahdollisiin paljastuksiin.
Uusin vuoto vaikuttaisi vahvistavan jo kauan huhuttua tietoa, että tuleva Note olisi ensimmäinen Samsung huippupuhelin, josta löytyisi iirisskanneri.
Hiljattain Samsung esitteli Tab Iris -tabletin, jossa kyseinen ominaisuus jo löytyy.
Vuotokuvassa väitetty Samsungin betaohjelman sovellus pyytää vahvistamaan henkilöllisyyden sormenjäljellä ja alla oikeanpuolisena vaihtoehtona on silmästä tehtävä iiristunnistus.
Ulkonäkönsä perusteella laite on kovasti edeltäjänsä kaltainen, mikäli mittojen perusteella tehtyä 3D-mallinnosta (kuvassa) uskotaan.


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.