Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Galaxy Note 6 mallinnettiin vuotaneista tiedoista

Puhelinvertailu

Tuleva Galaxy Note 6 mallinnettiin vuotaneista tiedoista
Samsungilta odotetaan syksyllä, ennen Applen iPhone-julkistuksia, tietysti uutta Galaxy Note -sarjan huippupuhelinta. Vuosia sitten ensimmäisten joukossa puhlettikokoluokan haltuun ottanut Note on yksi mobiilimaailman tärkeimmistä vuosittaisista julkaisuista.

Nyt tulevasta Note 6 -laitteesta, joita osa huhuista kutsuu Note 7:ksi – on vuotanut tietoja, joiden mukaan on mallinnettu oheinen laite. Twitter-vuotaja @OnLeaksin tietojen perusteella uSwitch-sivusto on mallintanut 3D-mallin laitteesta.

Kuvien (ja videon) perusteella Note 6 on varustettu edge-mallin tapaan kaarevalla näytöllä ja sen alaosasta paljastuu aiemmista Note-malleista tuttu S Pen -kynä. Mikäli piirrokset pitävät paikkansa, niin laite olisi varustettu ensi kertaa Samsungille USB Type C -liitännällä.

Mallinnuksessa on tietysti otettu artistin vapauksia esimerkiksi materiaalivalintojen suhteen, joita mittapiirrustuksista ei selviä. Materiaalivalinnat kuitenkin vaikuttavat sellaisilta, joita Samsung hyvin voisi käyttää.


Mittatietojen mukaan Note 6 on Galaxy S7:n tavoin 7,9 millin paksuinen eli ei missään nimessä maailman ohuin puhelin, mutta tämä tuskin haittaa valtaosaa mahdollisista ostajista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja