Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin seuraavaan Noteen innovaatioapua Microsoftilta?

3
Puhelinvertailu

Samsungin seuraavaan Noteen innovaatioapua Microsoftilta?
Samsung on ajoittain esitellyt uusia innovaatioitaan älypuhelimissa, mutta välistä yhtiö on päätynyt kopioimaan jonkin toisen valmistajan ominaisuuksia omiin laitteisiinsa.

Yleensä Samsungin on väitetty käyttävän tätä kopioimiskäytäntöä Appleen, jonka ulkonäön ja ominaisuuksien kopiointia onkin käsitelty käräjillä vuosikausia. Tällä kertaa kuitenkin tulevaan Note 6 -malliin Samsungin väitetään kopioivan ominaisuuden Microsoftin viimeisimmästä lippulaivamallista.

Note 6:een odotetaan vuotaneiden rahtitietojen perusteella iirisskanneria, jollainen löytyy Lumia 950:sta (ja sen sisarlaite Lumia 950 XL:stä). Mikään suuren luokan innovaatiopula tuskin Samsungia vaivaa, sillä kyseessä on yksi ominaisuus, jota on jo pitkään (jo ennen Lumian ominaisuutta) huhuttu Android-puhelimiin, joten edes varsinaisesta kopioinnista tuskin on kyse.

Kenties Microsoftin toteutus on kuitenkin helpottanut Samsungin päätöstä kokeilla ratkaisua omassa laitteessaan – ja varsin tärkeässä sellaisessa. Huhut kertovat lisäksi, että uutuusmalli olisi vedenkestävä, kuten Galaxy S7 (kuvassa).Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TH:

No huhhuh...kukakohan kopioi ja KEITÄ!

Taitaa olla toimituksen oma keksimä uutinen, ns klikki "uutinen", itse tekstissä ei ollut mitään tukea sille väitteelle että olisi MSn tekniikkaa käytetty MS avustuksella tai kopioimalla. Jos kopioimisellä sitä tarkoitit, kopioimalla olisi kyllä jotain uutisen tapausta ehkä saanut aikaan.

Irissakeneria on Android laitteissa ollut aijemminkin, mutta tuskin MS Androidista on sitä kopasannut, jos sellaista ajattelit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.