HTC:n tuleva Nexus-laite löytyi testituloksista

Matti Robinson
3. heinäkuuta, 2016 21:06

Tämän vuotisten Nexus-laitteiden valmistajaksi on kuluneen vuoden saatossa näennäisesti paljastunut ainakin kaksi aasialaisyhtiötä. Kiinalaisen Huawein osallistuminen tämänvuotisten Nexus-laitteiden kirjoon on vielä hieman epäselvää, mutta taiwanilainen HTC vaikuttaa jo varmalta.
HTC:n Nexus-laitteista on huhuttu jo pitkään ja ensimmäinen vahvistus kahdesta Googlen kanssa yhteistyössä kehitetystä Nexus-puhelimesta saapui jo huhtikuussa. Marlin- ja Sailfish-koodinimillä tunnetuista laitteista on viimeaikoina paljastunut myös tarkempia lisätietoja.
Nyt näistä suurempi laite on löytänyt tiensä myös GeekBench-testiohjelmiston tuloksiin nimellä Google Marlin. Tulossivu vaikuttaa vahvistavan, että kyseessä on todella Snapdragon 820:lla ja neljällä gigatavulla RAM-muistia varustettu laite. Aiempien tietojen mukaan myös muun muassa 12 ja 8 megapikselin kamerat, 5,5 tuumainen QHD-näyttö, sormenjälkilukija sekä USB Type-C -liitäntä.
Valmistajan toinen laite, Sailfish, on puolestaan väitetysti Nexus 5X -mallin seuraaja pienemmällä viiden tuuman näytöllä.


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.