Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toisenkin Nougat-Nexuksen tiedot paljastuivat

Manu Pitkänen

Toisenkin Nougat-Nexuksen tiedot paljastuivat
Android Police -sivusto paljasti viime viikolla HTC:n kehittämän viisituumaisen Sailfish-puhelimen tekniset tiedot, mutta taiwanilaisyhtiö kehittää Googlelle myös isompaa Nexus-sarjan puhelinta. Android Police on saanut omista lähteistään selville nyt tämän niin sanotun Marlinin tekniset tiedot.

Sivuston esittämien tietojen valossa HTC on tekemässä kuluttajien Nexus-ostopäätöksistä tänä vuonna varsin yksinkertaisen: Sailfish ja Marlin eroavat toisistaan lähinnä näytön koon (ja tarkkuuden) ja akun koon. Marliniin on tulossa 5,5-tuumainen QHD-tarkkuuksinen AMOLED-näyttö ja 3450 milliampeeritunnin akku. Muun tekniikan, kuten kameran ja suorittimen, osalta puhelimet on veistetty samasta puusta, eli taakse on tulossa 12 megapikselin kamera ja etupuolelle 8 megapikselin kamera. Tallennustilavaihtoehtoja Marlin-puhelimesta on näillä näkymin tulossa kaksi kappaletta: 32 ja 128 GB.
Samankaltaiseen tuotemallistoon ovat siirtyneet muutkin älypuhelinmerkit. Esimerkiksi uusissa iPhoneissa keskeisin ero on juuri näytön koko ja samaa kaavaa on käytetty Sonyn high-end-puhelimissakin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja