Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toisenkin Nougat-Nexuksen tiedot paljastuivat

Manu Pitkänen

Toisenkin Nougat-Nexuksen tiedot paljastuivat
Android Police -sivusto paljasti viime viikolla HTC:n kehittämän viisituumaisen Sailfish-puhelimen tekniset tiedot, mutta taiwanilaisyhtiö kehittää Googlelle myös isompaa Nexus-sarjan puhelinta. Android Police on saanut omista lähteistään selville nyt tämän niin sanotun Marlinin tekniset tiedot.

Sivuston esittämien tietojen valossa HTC on tekemässä kuluttajien Nexus-ostopäätöksistä tänä vuonna varsin yksinkertaisen: Sailfish ja Marlin eroavat toisistaan lähinnä näytön koon (ja tarkkuuden) ja akun koon. Marliniin on tulossa 5,5-tuumainen QHD-tarkkuuksinen AMOLED-näyttö ja 3450 milliampeeritunnin akku. Muun tekniikan, kuten kameran ja suorittimen, osalta puhelimet on veistetty samasta puusta, eli taakse on tulossa 12 megapikselin kamera ja etupuolelle 8 megapikselin kamera. Tallennustilavaihtoehtoja Marlin-puhelimesta on näillä näkymin tulossa kaksi kappaletta: 32 ja 128 GB.


Samankaltaiseen tuotemallistoon ovat siirtyneet muutkin älypuhelinmerkit. Esimerkiksi uusissa iPhoneissa keskeisin ero on juuri näytön koko ja samaa kaavaa on käytetty Sonyn high-end-puhelimissakin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja