Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän vuoden Nexus-laitteiden suunnittelija paljastui

Manu Pitkänen

Tämän vuoden Nexus-laitteiden suunnittelija paljastui
Joka vuosi on mukava arvuutella kenelle Google on antanut vastuun seuraavien Nexus-puhelimien valmistamisesta. Viime vuonna valinta kohdistui LG:hen ja Huaweihin, mutta vuotta aiemmin vastuu oli Motorolalla. Tänä vuonna Nexus-puhelimien arkkitehtina häärii HTC.

Oikeaan osuneista Android-vuodoista tunnetut Evan Blass ja Android Police -verkkosivusto ovat kumpainenkin saaneet vihiä HTC:n osallisuudesta tulevien Nexus-laitteiden suunnitteluun.

Suunnitteilla olevien Nexus-laitteiden koodinimiksi mainitaan S1 ja M1 (Sailfish ja Marlin). Puhelimista ei tällä hetkellä tiedetä juuri mitään muuta, mutta kesän huhu-uutisoinneissa kannattaa kiinnittää huomiota edellä mainittuihin nimiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.