Xiaomin lähes kehyksetön uutuusmalli myytiin jälleen loppuun alle minuutissa

Matti Robinson
8. marraskuuta, 2016 20:56

Kiinalaisyhtiö Xiaomi kertoi hiljattain, että sen lähes kehyksettömällä näytöllä varustettu Mi Mix myytiin loppuun vain 10 sekunnin myynnin jälkeen. Nyt vajaa viikko myöhemmin Xiaomi on saanut tuotua myyntiin uuden erän ja tälläkin kertaa kaikki laitteet menivät alle minuutin.
Xiaomi Mi Mix on yksi tämän vuoden komeimmista älypuhelinuutuuksista ja varmasti kääntää katseet lähes koko etuosan kattavalla näytöllä. Lokakuun lopulla esitelty Mi Mix esittelee kenties tulevaisuuden konseptia, jollaiseen Samsungkin pyrkiii.
Kuinka suosittu puhelin on sitten ollut? Xiaomi ei tietysti kerro numeroista mitään, joka saa epäilemään erien suuruutta. Todennäköisesti kyseessä ei kuitenkaan ole kymmenen tai sadan laitteen erä, mutta Xiaomin osakkeita ei välttämättä kannata lähteä ostamaan puhtaasti tämän perusteella. Hintaa laitteen edullisemallakin versiolla on n. 460 euroa, joten mistään edullisesta puhelimesta ei ole kyse.
Edullisempi ja pienempi Mi Note 2 myytiin puolestaan loppuun minuutissa. Seuraavan kerran laitteita myydään Kiinassa 11. marraskuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.