Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan Galaxy-huippupuhelimen etuosa on liki kokonaan näyttöä?

Matti Vähäkainu

Tulevan Galaxy-huippupuhelimen etuosa on liki kokonaan näyttöä?
Samsung on ohjannut viime viikkoina keskustelua taktisesti pois Note7-ongelmista ja tulevaisuuden laitteisiin. Yhtiö on jopa paljastanut tulevan Galaxy S8:n ominaisuuksia. Tietysti tämä on vain kiihdyttänyt huhumyllyä tulevien laitteiden osalta.

Nyt uudet vuotokuvat kertovat, että korealaisjätti olisi kehittämässä puhelinta niin kutsutulla full screen -rakenteella. Tämä tarkottaa kuvan dian mukaan, että näyttö kattaisi noin 99 prosenttia puhelimen etuosan pinta-alasta. Tämänvuotisessa edge-mallissa näyttö kattaa "vasta" noin 80 prosenttia.

Samsung Displayn insinööri Park Won-sang on kertonut, että yhtiö aikoo ensi vuonna tuoda markkinoille näytön, joka kattaa vähintään 90 prosenttia älypuhelimen etuosasta. Onko kyseinen näyttö istutettu Samsungin huippumalliin, sitä ei tietysti paljastettu.


Mikäli kuvittelet, että jo nykyisellään näyttö on liki koko etupaneelin kokoinen eikä muutos 80 prosentista 90:een vaikuta juuri mihinkään, niin ehkäpä alla oleva kuva voi muuttaa mielesi. Kuvassa on Xiaomin renderöinti puhelimesta, jossa suhdeluku on noin 91 prosenttia (Xiaomin laite on todellisuudessa varustettu hieman paksummilla reunuksilla ja suhde on alle 90).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja