OnePlus vahvisti uuden puhelimen julkistuksen

Matti Robinson
9. marraskuuta, 2016 19:38

Viimeisten viikkojen aikana OnePlussalta on huhuttu uutta puhelinta, riippumatta yhtiön vakuutteluista aiemmin tänä vuonna, ettei toista puhelinta julkaista ennen ensi vuotta. Lopulta laitteen olemassaolo paljastui eilen, kun piirivalmistaja Qualcomm kertoi OnePlussan laittavan uuden piirin laitteeseensa.
Nyt OnePlus on virallisesti vahvistanut somessa, että se esittelee uuden laitteen ensi viikolla. 15. marraskuuta eli ensi tiistaina esiteltävä laite sisältää uuden suorittimen, josta Qualcomm kertoikin jo eilen. Kyse on Snapdragon 821 -piiristä, joka löytyy muun muassa hiljattain julkaistusta Google Pixel -puhelimesta.
Tässä vaiheessa laitteesta ei paljasteta muuta, mutta vaikuttaa siltä, että 3T-nimi voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä OnePlus kertoo 7 päivän odotusajasta nokkelasti termillä T-7. Todennäköisesti laite muistuttaa melko kovasti tämän vuoden aiempaa OnePlus 3 -mallia (kuvassa).

T-7: The @Qualcomm Snapdragon 821 (2.35GHz) is coming your way. Find out more on November 15. pic.twitter.com/fA8mUTYAjd

— OnePlus (@oneplus) November 8, 2016

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.