Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi OnePlus-puhelin paljastui suunnittelijan viestistä?

Puhelinvertailu

Uusi OnePlus-puhelin paljastui suunnittelijan viestistä?
OnePlus on vakuuttanut pysyvänsä tänä vuonna visusti yhden puhelinmallin kehittämisessä viimevuotisen notkahduksen jälkeen, jolloin OnePlus 2 ja OnePlus X eivät onnistuneet kerämään edeltäjänlaista suosiota. Nyt kuitenkin huhuissa on pyörinyt uusi OnePlus-malli, jonka todenperäisuus on saattanut vihdoin paljastua.

PhoneRadar kertoo, että OnePlussan työntekijän sosiaaliseen mediaan jättämästä viestistä paljastuu puhelin nimeltä OnePlus 3T. Tässä vaiheessa ei ole varmuutta mikä kyseinen puhelin on, mutta se voi olla parannettu malli OnePlus 3:sta (kuvassa), jonka nimeksi on huhuttu mm. OnePlus 3S tai OnePlus 3 Plus.

Yhtiön toimitusjohtajan mukaan OnePlus jatkaa Optic AMOLED -näyttöjen käyttämistä jatkossakin puhelimissaan, joten sellaista voidaan odottaa myös tähän malliin. Todennäköisesti sisuksista löytyy myös uusi Snapdragon 821 -piiri, joka pyörittää uutta Android 7.0:aan pohjautuvaa OxygenOS-versiota.


Mikäli yhtiö tosiaan tuo pian kyseisen laitteen markkinoille, niin on mielenkiintoista kuulla mikä on julkaisun peruste, sillä OnePlus 3 on edelleen varsin tuore ja erittäin hyvin varusteltu laite. Olisiko mahdollista, että näyttönä olisi jopa QHD-paneeli?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja