Huhu: Tulossa myös uusi huipputason Nokia

Matti Robinson
10. maaliskuuta, 2017 22:02

HMD Global esitteli loppukuusta Nokia-puhelimia Mobile World Congress -messuilla. Nokia-brändillä varustettujen puhelimien joukkoon kuuluivat Android-puhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 sekä tietysti nostalginen uusi Nokia 3110.
Kaikki puhelimet kuuluivat kuitenkin ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta joko edulliseen tai korkeintaan keskiraskaaseen luokkaan. Niinpä monet ovatkin jääneet odottamaan huippupuhelinta, jollaisista Nokia oli tunnettu vuosikymmen sitten. Huhut Kiinasta kertovat toiveikkaille hyviä uutisia.
MyDriversin mukaan tulossa olisi myös huippuspekseillä varustettu uusi Nokia. Niihin kuuluisi mm. Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, suurikokoinen ja korkearesoluution näyttö sekä kaksoiskamera. Kameraa tosin ei brändätä todennäköisesti PureView-leimalla, sillä se on Microsoftin omistuksissa.
Lisäksi huhut kertovat myös pienemmästä versiosta, joka sisältäisi paljolti saman tekniikan.
Tässä vaiheessa kuitenkin nämä huhut kannattaa ottaa erittäin suurella varauksella, sillä mitään tietoja ei laitteista ole vuotanut. Mikäli huhut pitävät paikkansa, niin todennäköisesti tiedämme laitteista jo ennen julkaisua.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.