>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ne ovat: Nokian uudet Android-puhelimet

1
Manu Pitkänen

Tässä ne ovat: Nokian uudet Android-puhelimet
Yksinoikeuden Nokia-älypuhelinbrändiin omistava HMD Global paljasti tänään Barcelonassa julkaisevansa Nokia 6:n maailmanlaajuisesti sekä esitteli kaksi uutta puhelinmallia. Puhelimien suunnittelussa HMD Global on panostanut käyttökokemukseen: puhelimien luvataan olevan laadukkaita riippumatta sen hinnasta. Lisäksi Nokian puhelimissa käytetään mahdollisimman "puhdasta" Android-käyttöjärjestelmää. Todellista lippulaivamallia ei tällä erää kuitenkaan julkaistu.

Tammikuun alussa HMD Global esitteli Nokia 6:n Kiinan markkinnoille, jossa se sai yli miljoonalla ennakkovarauksella erittäin lämpimän vastaanoton JD.com-verkkokaupassa. Puhelin on nyt tulossa samoilla spesifikaatioilla myyntiin maailmanlaajuisesti. Nokia 6:n jälleenmyyntihinnan odotetaan olevan Euroopassa 229 euroa. Puhelimesta julkaistaan myös uusi kiiltävä Art Black -värivaihtoehto.

Vaikka Nokia 6 ei olekaan hinnalla pilattu puhelin, niin saataville tulee kuitenkin vieläkin edullisempi ja pienemmällä 5,2 tuuman HD-näytöllä varustettu Nokia 5. HMD Global odottaa Nokia 5:n jälleenmyyntihinnan olevan 189 euroa. Järjestelmäpiirinä käytetään Nokia 6:n tavoin Snapdragon 430:tä, mutta muistin määrä on pudotettu kolmesta kahteen gigatavuun, tallennustilaa on 16 gigatavua (microSD-paikka). Takakameran kennossa on 13 miljoonaa pikseliä ja etukameraan on valittu kahdeksan megapikselin kenno. Sormenjälkilukija kuuluu pakettiin.Puhelinmalliston kaikkein edullisin malli tulee olemaan 139 euroa maksava Nokia 3. Siitä löytyy MediaTekin 1,3 GHz:n suoritin, kaksi gigatavua käyttömuistia, 16 gigtavua tallennustilaa (microSD-paikka), kahdeksan megapikselin etu- ja takakamera sekä viiden tuuman HD-näyttö.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

karmakameli
karmakameli

1

Olisi pitänyt tulla Nokia 1, niin näyttö olisi kutistunut sopivampaan kokoon. Nykyiset ovat varmasti tosi leveitä, vaikka ei se pieni näyttö kapeaa puhelinta aina ennenkään ole tehnyt. Kaipaan aikaa kun premium-mallit olivat niitä pienimpiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.