Nintendo vahvisti: Super Mario Run Androidille ensi viikolla

Matti Robinson
18. maaliskuuta, 2017 17:22

Nintendo esitteli viime vuoden loppupuolella ensimmäisen mobiilipelin iPhonelle. Nianticin Pokémon GO -pelin jälkeen yhtiö päätti kokeilla omia siipiään älypuhelimissa ja tableteissa julkaisemalla Super Mario Run -pelin iPhonelle ja iPadille.
Alusta alkaen japanilaisyhtiöllä oli tarkoitus tuoda peli myös Androidille, mutta sen saapumisaikataulusta ei ollut vielä vuoden alussa juuri mitään tietoa. Tammikuussa Nintendo kuitenkin paljasti, että peli saapuisi Androidille maaliskuussa.
Nyt, kun yli puolet maaliskuusta on jo eletty, niin Nintendo on vihdoin kertonut tarkalleen milloin peliä voidaan odottaa Play Kauppaan. Yhtiön tämänpäiväisen twiitin mukaan Android-versio saapuu ladattavaksi 23. päivä eli ensi viikon torstaina.
Yhtiö on mahdollistanut esirekisteröinnin peliin Google Playssä ja kertoi twiitissä, että pelin saapuessa Androdille se päivittyy samalla versioon 2.0.0.

Android version of #SuperMarioRun will be available on 3/23 with the Ver.2.0.0 update! Pre-register now: https://t.co/dAxzTlppnG pic.twitter.com/nQ0T4znOBt

-- Nintendo of America (@NintendoAmerica) March 18, 2017

Lue myös nämä
Tägit
päivitys Android Nintendo Super Mario Run
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.