>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Super Mario Run tulee pian myös Androidille

1
Manu Pitkänen

Super Mario Run tulee pian myös Androidille
Super Mario Runin julkaisu oli odotetusti huima menestys iPhonella ja iPadillä, mutta Android-käyttäjät eivät ole vielä päässeet kokeilemaan Nintendon uutuuspeliä. Applella on ollut ilmeisesti määräaikainen yksinoikeus peliin, minkä takia se on ollut ladattavissa vain App Storen kautta.

Julkaisun jälkeisenä neljänä päivän aikana yli 40 miljoonaa kertaa ladattu Super Mario Run on tulossa Google Playhin. Uutinen paljastettiin Nintendo of American Twitter-tilin kautta. Kuten App Storenkin kohdalla, kiinnostuneet pelaajat voivat ilmoittaa jo ennakkoon halukkuudestaan ladata peli. Ennakkorekisteröinnin jälkeen Google Play ilmoittaa automaattisesti milloin Super Mario Run tulee ladattavaksi.

Super Mario Run on ladattavissa ilmaiseksi ja sitä voi rajoitetusti myös pelata täysin ilmaiseksi. Pelin pelaaminen koko laajuudessa vaatii kuitenkin 9,99 euroa oston. Kertamaksuun sisältyy kaikki pelin sisällöt, joten Nintendo ei yritä nyhtää rahaa mikromaksujen avulla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Mitenkös on windows puhelinten laita. Koskas plus matollisesti tulossa. Microsoft lumia 959 käyttäjä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.