>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Super Mario Run villitsi iPhone-käyttäjät – App Store kaatui julkaisun jälkeen

Manu Pitkänen

Super Mario Run villitsi iPhone-käyttäjät – App Store kaatui julkaisun jälkeen
Eilen illalla iPhonelle ja iPadille julkaistu Super Mario Run sai ilmeisesti niin vauhdikkaan startin, että Applen sovelluskaupatkin kyykähtivät muutamaksi tunniksi. App Store -sovelluskaupat ja Apple Music -suoratoistopalvelu olivat yhteensä kolme tuntia saavuttamattomissa.

On tietysti täysin mahdollista, että App Storen kaatuminen Super Mario Runin julkaisun jälkeen oli puhdasta sattumaa, mutta tapahtumilla voi yhtä hyvin olla myös kohtalonyhteys. Apple on osallistunut aktiivisesti Super Mario Runin ennakkomarkkinointiin ja on ilmeisesti hankkinut pelille yksinoikeuden muutamaksi kuukaudeksi. iPhonen ja iPadin käyttäjät pystyivät esimerkiksi syksyn ajan tilaamaan ilmoituksen pelin julkaisusta.

Ilmoituksen oli tilannut lokakuun loppuun mennessä jopa 20 miljoonaa käyttäjää. Ilmoitustilausten ansiosta Apple on toisaalta pystynyt ennakkoimaan latauspiikkiä ja varata tarpeeksi kapasiteettia kaikkien latauspyyntöjen käsittelyä varten. Toisaalta mediahype pelin ympärillä on ollut niin suuri, että kysynnän tarkka arviointi tilaustenkin kanssa on hankalaa.Super Mario Runin voi käydä lataamassa iPhoneen tai iPadiin App Storesta. Pelin kaikkien ominaisuuksien avaus maksaa 9,90 euroa. Androidille peli saapuu todennäköisesti ensi vuoden aikana.

Yhdysvaltojen App Storessa Super Mario Run on noussut ladatuimpien ja tuottoisimpien sovellusten listan kärkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.