DisplayMate paljasti: OnePlus 7 Pro:n näyttö on A+-huippulaatua

Matti Robinson
29. huhtikuuta, 2019 16:43

Kiinalaisen älypuhelinvalmistaja OnePlussan tulevat älypuhelimet esitellään 14. toukokuuta eli noin parin viikon kuluttua. Jo tässä vaiheessa tiedämme, että tulossa on useampi älypuhelin, tuon yhtiö kertoi viime viikolla.
Tämän lisäksi tiedämme, vuotojen perusteella, hieman OnePlus 7 Pro -huippulaitteen tekniikasta. Uutuusmalli, jonka hinta on tiettävästi melkoisesti perusmallia suurempi, nojaa pitkälti parempaa näyttöön.
Uudet tiedot näyttötestaaja DisplayMatelta kertovat, että näytössä on myös syytä suurempaan hintaan. DisplayMate on kertonut, että OnePlus 7 Pro:n näyttö on taattua ja parasta A+-laatua. 15. toukokuuta, eli heti laitteen paljastamisen jälkeen, yhtiö julkaisee testin kokonaisuudessaan.
OnePlus on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan Pro-mallin näyttö on huipputasoa niin tarkkuuden, kirkkauden kuin kontrastinkin suhteen. Tämän lisäksi VDE-instituutti on antanut sille Safety for Eyes -sertifikaatin, joka kertoo, että näyttö soveltuu hyvin myös silmille haitallisen sinisen valon suodattamiseen.
OnePlus 7 Pro -mallilla yhtiö tulee ensimmäistä kertaa poikkeamaan näytön osalta Full HD -tarkkuudesta. Laitteeseen odotetaan mm. 3120x1440-resoluution näyttöä ja kolmoiskameraa.

DisplayMate's in-depth Lab Tests of the OnePlus 7 Pro OLED Display have just been completed, earning our Highest A+ Display Rating. Our in-depth Display Shoot-Out will be published here on May 14.

— DisplayMate Tech (@DisplayMate) April 29, 2019

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.