DNA:n 5G-verkko toimii nyt Lahdessa

Janne Yli-Korhonen
10. kesäkuuta, 2020 12:35

DNA on avannut 5G-verkon Lahteen, joka on jo 19. paikkakunta, jonne verkko saapui. Lisäksi DNA:n suunnitelmissa on avata verkko useille paikkakunnille lähiaikoina.
Tällä hetkellä DNA:n 5G-palvelut ovat saatavilla Lahden ydinkeskustassa. Lähikuukausina Lahden 5G-verkkoa laajennetaan myös uusille alueille Lehtisenmäkeen, Suppalaan, Villähteeseen, Kureniittyyn, Kyynärään, Taavilaan ja Tiiranmäkeen.
"5G-verkon rakentaminen Lahdessa on sujunut suunnitelmien mukaan ja lisää jo ennestään kattavia matkaviestinpalveluitamme Lahden seudulla. Samalla vahvistamme 4G-verkkoamme ja valmistelemme sitä tulevaisuuden tarpeisiin. Vaikka poikkeustilanne kasvatti matkaviestinverkkojemme liikennettä, on verkkomme palvelunlaatu pysynyt hyvällä tasolla. Tulevaisuudessa jatkuva 5G-päivitys parantaa tilannetta edelleen", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.
DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Sipoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Raumalla, Porissa, Oulussa, Raahessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa.
Tulevien viikkojen aikana DNA:n verkon pitäisi laajentua Pirkkalaan, Heinolaan, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Lempäälään.
Lisätietoa DNA:n 5G-verkosta saa tästä.

Lue myös nämä
Tägit
DNA 5G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.