DNA:n 5G-verkko toimii nyt Kuopiossa

Janne Yli-Korhonen

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Kuopiossa
DNA on lisännyt vauhtia 5G-verkon laajentamiseen, sillä hiljattain verkko avautui Jyväskylään, Ouluun, Raaheen ja Raumalle. Nyt vuoronsa saa Kuopio, joka on 18. paikkakunta, jonne DNA:n 5G-verkko saapui.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä saatavilla Kuopion keskustan lisäksi Savilahdessa, Technopoliksen alueella, Multimäessä, Kuopionlahdella, Vahtivuorella ja Väinölänniemellä.

"DNA:n 5G-verkon rakentaminen on edennyt Kuopiossa suunnitelmien mukaan. Laajennamme Kuopion 5G-verkkoa vielä lähikuukausina", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Kuopiossa, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Sipoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Raumalla, Porissa, Oulussa, Raahessa ja Jyväskylässä.Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana DNA:n 5G-verkon pitäisi saapua muun muassa Lahteen, Pirkkalaan, Heinolaan, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Lempäälään.

DNA:n kuuluvuuskartan näet tästä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.