Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Kuopiossa

Janne Yli-Korhonen

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Kuopiossa
DNA on lisännyt vauhtia 5G-verkon laajentamiseen, sillä hiljattain verkko avautui Jyväskylään, Ouluun, Raaheen ja Raumalle. Nyt vuoronsa saa Kuopio, joka on 18. paikkakunta, jonne DNA:n 5G-verkko saapui.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä saatavilla Kuopion keskustan lisäksi Savilahdessa, Technopoliksen alueella, Multimäessä, Kuopionlahdella, Vahtivuorella ja Väinölänniemellä.

"DNA:n 5G-verkon rakentaminen on edennyt Kuopiossa suunnitelmien mukaan. Laajennamme Kuopion 5G-verkkoa vielä lähikuukausina", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Kuopiossa, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Sipoossa, Hyvinkäällä, Turussa, Ruskolla, Raisiossa, Liedossa, Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Raumalla, Porissa, Oulussa, Raahessa ja Jyväskylässä.Tulevien viikkojen ja kuukausien aikana DNA:n 5G-verkon pitäisi saapua muun muassa Lahteen, Pirkkalaan, Heinolaan, Hämeenlinnaan, Vaasaan, Seinäjoelle ja Lempäälään.

DNA:n kuuluvuuskartan näet tästä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.