Motorolan Moto G9 Power -puhelin sisältää 6000 mAh akun, joka on Motorolan puhelinhistorian suurin

Janne Yli-Korhonen
5. marraskuuta, 2020 17:39

Motorola jatkaa totuttua tyyliä ja julkaisi jälleen uuden puhelimen. Kyseessä on Moto G9 -sarjan Moto G9 Power, jonka erikoisuus löytyy sisältä massiivisen 6000 mAh akun muodossa. Motorola kertoo tämän olevan Motorolan puhelinhistorian suurin akku.
Motorola on aiemmin julkistanut Moto G9 -sarjaan muun muassa Moto G9 Play -mallin (Lue arvostelu puhelimesta tästä), joka sisältää 5000 mAh akun. Tämän puhelimen akunkesto on erittäin vakuuttava, joten Moto G9 Powerin akunkeston voi olettaa yltävän loistaviin lukemiin. Motorola itse kehuu akun tarjoavan jopa 60 tuntia toimintaa yhdellä latauksella. Moto G9 Power tukee 20 watin latausta.
Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 4 gigatavua käyttömuistia. Tallennustilaa Power on tosin saanut enemmän 128 gigatavun muodossa.
Valtavan 6,8-tuumaisen näytön resoluutio yltää vain HD+ -tasolle. Yläreunassa sijaitsee 16 megapikselin etukamera reikänä näytössä. Taakse on puolestaan laitettu ensimmäinen Moto G -malliston 64 megapikselin pääkamera, jonka parina ovat 2 megapikselin makro- ja syvyyskamera.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat Android 10, USB-C, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, NFC ja Google Assistant -painike.
Puhelimen värivaihtoehdot ovat Electric Violet ja Metallic Sage. Moto G9 Powerin suositushinta on 249 euroa ja se on saatavilla Suomessa 2.12.2020 alkaen.

Motorola Moto G9 Power tekniset tiedot


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Motorola Moto G Motorola Moto G9
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.