Telegram päivittyi: keskusteluiden siirtäminen muista sovelluksista, parannetut äänikeskustelut ja muuta

Janne Yli-Korhonen
28. tammikuuta, 2021 21:18

Hiljattain yli 500 miljoonan aktiivisen käyttäjän rajan ylittänyt Telegram on saanut uusia ominaisuuksia. Näiden joukkoon kuuluvat keskusteluiden siirtäminen muista sovelluksista Telegramiin, parannetut äänikeskustelut sekä muita ominaisuuksia.
Keskusteluhistorian (viestit, dokumentit, kuvat) voi nyt siirtää palveluista kuten WhatsApp, Line ja KakaoTalk helposti Telegramiin. Tämä helpottaa palvelun vaihtamista.
Esimerkiksi Androidilla WhatsApp-keskusteluhistorian voi siirtää näin: Avaa haluamasi ryhmä WhatsAppissa > Valitse oikeasta yläkulmasta kolme pistettä > Lisää > Vie keskustelu > Valitse valikosta Telegram.
Lue tarkempi opas: Miten siirtää WhatsAppin keskusteluhistoria Telegramiin?
Telegramissa pystyy poistamaan keskusteluhistorian omalta osalta sekä myös keskustelukumppanilta helposti. Päivityksen myötä keskusteluhistorian voi nyt myös poistaa ryhmistä, jotka olet itse luonut.
Äänikeskusteluissa voi puolestaan nyt helposti hallita muiden keskustelijoiden mikrofonia. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat tervehdystarran lähettäminen uusissa keskusteluissa, Android-sovelluksen paremmat animaatiot sekä epämääräisten ryhmien ilmianto Telegramin moderaattoreille.
Lue myös:

Lue myös nämä
Tägit
Telegram WhatsApp päivitys pikaviestin sovellus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.