Sonyn Xperia 1 III huippupuhelin on nyt myynnissä

Janne Yli-Korhonen
10. elokuuta, 2021 12:26

Sony on kertonut huhtikuussa julkistetun Xperia 1 III huippupuhelimen hinnan ja saatavuuden.
Laitteen suositushinta on 1299 euroa.
Xperia 1 III saapui ennakkotilattavaksi 5. heinäkuuta 2021. Laitteen varsinainen myynti aloitettiin valituilla jälleenmyyjillä 10. elokuuta 2021 väreissä musta ja violetti.
Lanseeraustarjouksena Xperia 1 III:n ostajat voivat lunastaa laadukkaat WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet (hinta tällä hetkellä 199 euroa) kampanjasivuston kautta. Tarjous on voimassa valituilla jälleenmyyjillä 30. syyskuuta 2021 asti tai kunnes varastoa riittää.
Puhelimessa on keskitytty vahvasti kuvaamiseen. Kamerajärjestelmän erikoisuus löytyy säädettävästä telekamerasta, jolla saavutetaan vaihdettava 70 millin ja 105 millin polttoväli. Puhelin sisältää myös paljon muuta kuvaamiseen liittyviä ominaisuuksia.

Muutkin ominaisuudet ovat huipputasolla. Edessä on 4K-resoluution OLED-näyttö, joka toimii 120 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö on päällystetty Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Laitteen sisällä on tehokas Snapdragon 888 -piiri, 12 gigatavua RAM-muistia ja 4500 mAh akku.
Lisäksi laitteessa on stereokaiuttimet ja perinteinen 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Lisätietoa puhelimesta saa aiemmasta jutusta.
Xperia 1 III on myös käynyt Puhelinvertailun arvostelussa. Artikkelin voi lukea tämän linkin kautta.


Aiemmin Sony toi myyntiin Xperia 10 III -mallin, joka on myös käynyt Puhelinvertailun testissä.
Artikkeli päivitetty 10.8. Alkuperäisesti julkaistu 5.7.
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Xperia 1 III Sony Sony Xperia 1 hinta valokuvaus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.