Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta

Janne Yli-Korhonen
19. joulukuuta, 2022 16:44

Teknologiabrändi OnePlus on vahvistanut järjestävänsä seuraavan globaalin lanseeraustapahtuman, nimeltään "Cloud 11", 7. helmikuuta 2023 Delhissä, Intiassa.
Tilaisuudessa esitellään OnePlus 11 -lippulaivapuhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet sekä myös muuta.
OnePlussan mukaan seuraava tapahtuma on nimeltään "Cloud 11", sillä kehitetty teknologia ja suorituskyky brändin lippulaivatuotteissa vuonna 2023 vie käyttäjät suoraan Cloud 9:stä Cloud 11:een.
Laite tulee vahvistetusti sisältämään Alert Slider -tilakytkimen, jonka avulla on helppo vaihtaa puhelimen tilaa äänettömästä värinään tai äänet päälle. Toinen paljastus on arvostetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa jatkuva yhteistyö.
Nämä molemmat ominaisuudet löytyvät OnePlus 10 Pro -mallista (lue arvostelu täältä), mutta ne puuttuvat OnePlus 10T -mallista (lue arvostelu täältä).
Hiljattain OnePlus myös päivitti puhelimien päivityslupausta. OnePlus kertoo tuovansa neljän vuoden ajan OxygenOS -käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja viiden vuoden ajan tietoturvapäivityksiä valituille laitteille, jotka julkaistaan vuodesta 2023 alkaen. Ensimmäisenä tämä lupaus on siis tulossa OnePlus 11 -mallille.
OnePlus lupaa Buds Pro 2 -kuulokkeiden tarjoavan täyteläisen, stereolaatuisen ja kirkkaan äänikokemuksen.

"Olemme innoissamme voidessamme paljastaa nämä mielenkiintoiset uudet tuotteet, jotka tuovat entistä korkeampitasoisen nopean ja sulavan kokemuksen markkinoille" sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja, OPPO:n ja OnePlussan johtaja ja tuotepäällikkö.
"OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 ja muut tuotteet tulevat sisältämään edistyneintä teknologiaa, tarjoten käyttäjillemme hienostuneen kokemuksen", Lau lisää.

Lue myös nämä
Tägit
OnePlus älypuhelin tuotejulkistukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.