Samsung mahdollisesti lisäämässä ChatGPT:n osaksi Internet-selainta

Janne Yli-Korhonen
17. heinäkuuta, 2023 17:47

Aiemmin tänä vuonna Samsung aiheutti uutista hakukoneen osalta, sillä Samsungin kerrottiin harkitsevan Googlen vaihtamista Bingiin, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut. Muutoksen myötä Samsungin käyttäjät olisivat saaneet käyttöönsä Bing-hakukoneeseen lisätyt tekoälyominaisuudet.
Samsung kuitenkin edelleen pohtii mahdollisuutta tuota tekoälyä sen käyttäjien saataville.
Android Authority -sivusto on löytynyt viitteitä Samsungin oman Internet-selaimen koodista, joiden mukaan Samsung mahdollisesti testaa ChatGPT:n lisäämistä selaimeen.
Android Authority -sivustolla arvellaan, että ChatGPT:n liittäminen osaksi selainta helpottaisi sen käyttöä, sillä käyttäjien ei tarvitsi erikseen navigoida ChatGPT:n sivuille.
Vastaavanlainen toteutus on tehty Edge-selaimen osalta, jossa Bingin tekoälyominaisuudet ovat yhden klikkauksen päässä. Myös esimerkiksi Opera on lisännyt ChatGPT:n toimintoja selaimeensa lyhentämään pitkiä tekstejä.
Samsung Internetin ChatGPT-ominaisuudet eivät vielä siis ole käytössä, mutta ne saattavat tulla selaimeen pian. Ominaisuus mahdollisesti tulee osaksi selaimen kokeilu-osiota.

Lue myös nämä
Tägit
ChatGPT tekoäly Samsung Samsung Internet selain mobiilisovellukset
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.