Päivän diili: Mahdollisesti paras pieni Android-puhelin, Asus Zenfone 10, reippaassa alessa

Petteri Pyyny
9. huhtikuuta, 2024 21:01

Hintatutkaamme osui tällä kertaa löytö, kun viime kesänä julkaistu Asus Zenfone 10 on nyt myynnissä halvemmalla kuin koskaan aiemmin.
Puhelin on omassa lajissaan eräänlainen viimeinen mohikaani: alle 6 tuuman näytöllä varustettu lippulaivapuhelin. Sen jälkeen kun Apple lakkautti omien mini-malliensa valmistamisen, on Asuksen Zenfone ollut ainoa selkeästi pienempi huippupuhelin, mitä markkinoilla on tarjolla - ja se onkin parhaat pienet älypuhelimet -listamme ehdoton helmi.
Asus Zenfone 10:iä on myyty viime aikoina 700 - 800 euron hintalapulla varustettuna, mutta nyt puhelin irtoaa 599 eurolla.
Tarjous löytyy täältä:

Asus Zenfone 10 (8GB / 128GB), 599 euroa
(hinnat muissa kaupoissa)


Annoimme Zenfone 10:lle arvostelussamme 4,5 tähteä viidestä, moittien lähinnä telekameran puutetta ja lyhyehköä Android-tukea. Puhelimelle on julkaistu Android 14 -päivitys ja se tulee saamaan vielä Android 15 -päivityksen.
Kehuja annoimme erinomaisesta akkukestosta, upean tasaista videota kuvaavasta gimbal-kamerasta ja hyvästä suorituskyvystä.
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission. Emme tiedä tarjouksen kestoa tai sitä, paljonko jälleenmyyjällä on alennustuotetta varastossaan.

Lue myös nämä
Tägit
Android tarjoukset Asus Zenfone 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.