1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Aktiivisten käyttäjien määrä

Viestiketju Tiedotteet ja palaute -osiossa. Ketjun avasi WWTV 07.09.2013.

 1. WWTV

  WWTV Regular member

  Viestejä:
  312
  Kiitokset:
  57
  Pisteet:
  38
  Olette varmasti ylläpidossakin huomanneet kuinka suuri osa viesteistä on pienen piirin kirjoittamia. Viimeaikoina uusien viestien määrä on vähentynyt tasaisesti. Tämä foorumi on hyvin toteutettu, joten soisin sen saavan sen ansaitseman määrän keskustelua.

  Onko jotain suunnitelmaa, millä aijotte houkutella lisää kirjoittajia? Loputtomasti me "vanhat" jäsenet emme pysty pitämään keskustelua keskenämme yllä.
   
  Taeco kiitti tästä.
 2. JoniS

  JoniS Active member

  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Tulee aika paljon puhelin aiheista juttua ihan AD:n puolelle, sieltä jos laittaisi kylmän viileästi redirect tänne vastaavalla alueelle saisi tänne lisää keskustelua. Esim. ADn puolelta kun klikkaa "android foorumi osaa" se uudelleen ohjautuisi PV:n android osioon, teknisestikin "helppo" ratkaisu toteuttaa.
   
  WWTV ja apek kiittävät tästä.
 3. apek

  apek Regular member

  Viestejä:
  567
  Kiitokset:
  46
  Pisteet:
  38
  Uuden foorumin avaaminen on aina hankalaa. AD:ltä kun saisi tosiaan kaikki puhelin keskustelut tänne, niin toisihan se vähän eloa lisää.
   
 4. WWTV

  WWTV Regular member

  Viestejä:
  312
  Kiitokset:
  57
  Pisteet:
  38
  Juu, ittekki miettiny että AD:n ja puhelinvertailun keskustelut menee turhan paljon päällekkäin. Yhdistämällä tai lopettamalla AD:n puhelin keskustelu saataisiin tosiaan lisää liikettä tännekkin.

  Keskustelijoiden määrä lähti heti laskuun kun puhelin arvonnat päättyivät. Jotain asialle täytyy jossain vaiheessa tehdä tai viestien välit venyvät liian pitkiksi.
   
 5. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Viestejä:
  8,810
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  Tämä on ihan vakavastimietitty vaihtoehto, joka tullaan todnäk toteuttamaan (mahd hyvinkin pian). Ehkä vielä niin, että tuodaan myös kaikki nuo aD:n forumeilla olleet puhelinviestit tänne ja tehdään vanhoista osoitteista redirectit.

  Samalla myös pitää vääntää taas pieni syksyn promorundi, lähinnä mainostaa aD:ssa ja PV:n uutisosiossa näkyvämmin tätä foorumia.

  Lopputulema on se, että tän suhteen EI olla heittämässä kirvestä järveen todellakaan, vaan se, että PV:n forat kasvavat, on yksi meidän pitkän aikavälin tavoitteista. Samalla tietty valtava kiitos teille kaikille, jotka alkuinnostuksen jälkeenkin olette forumeille jääneet notkumaan ja pitämään liekkiä yllä :)
   
  WWTV kiitti tästä.
 6. WWTV

  WWTV Regular member

  Viestejä:
  312
  Kiitokset:
  57
  Pisteet:
  38
  Jos ne kaikki viestit sieltä AD:sta tuotaisiin, niin se pitäisi toteuttaa, niin että tämä puoli ei tukkeutuisi päällekkäisistä, vanhoista ja turhista ketjuista. Kiitos vastauksesta.
   
 7. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Viestejä:
  8,810
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  Ketjut tuotaisiin sisään ja samalla tietty tehtäisiin moderointia tuplien, jne poistamiseksi. xenForon moderointityökaluista löytyy ihan hyviä juttuja, kuten ketjujen yhdistämistyökalut, etc.
   
 8. WWTV

  WWTV Regular member

  Viestejä:
  312
  Kiitokset:
  57
  Pisteet:
  38
  Hyvä, toi kuulostaa lupaavalta.
   

Jaa tämä sivu