1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Huawei Honor 6A (tehdasasetusten palautus,kysyy edellistä sähköpostia joka ei tallessa)

Viestiketju Android -osiossa. Ketjun avasi kelopuu 22.01.2019.

 1. kelopuu

  kelopuu Newbie

  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Eli ongelma on tämänlainen, muksu sai jotenkin lukkoon Huawei Honor 6A puhelimen tehdasasetusten palautuksella.
  Puhelin siis sanoo "Tämän laitteen tehdasasetukset on palautettu. Jatka kirjautumalla tähän laitteeseen aiemmin synkronoituun google tiliin" Muksu oli ite tehnyt jossain vaiheessa uuden google tilin eikä muista enää sähköpostia eikä salasanaa. Olen koittanut googlella palauttaa unohtunutta salasanaa mutta huonolla menestyksellä ja myös netistä joitain ohjeita kokeillut mutta mikään ei auta. Puhelin olisi aika tärkeä juttu lapselle että sen saisi kiinni. Tuleekohan tästä huoltokeikka puhelinliikkeeseen vai olisko jostain vielä apua? Esim poistaako flashaus tuon lukon..?

  Puhelimen malli: DLI-L22
   
 2. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Viestejä:
  4,390
  Kiitokset:
  212
  Pisteet:
  93
 3. kelopuu

  kelopuu Newbie

  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Huollosta tuli että täytyisi Huawein huoltoon lähettää :(
   

  Liitetyt tiedostot:

 4. mcmopo

  mcmopo Active member

  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Oletkos kokeillut resetoida puhelinta recovery menusta? Taisi päästä kun painoi + (tai -) volume nappia ja virtapaineketta samaan aikaan puhelinta käynnistäessä. Toinen vaihtoehto on asentaa koko firmware sd-kortin ja recovery menun avulla. Tämä nollaa puhelimen täydellisesti mutta tarkempia ohjeita joudut hakemaan googlesta/youtubesta koska itselle ei huawein puhelimet ole kovinkaan tuttuja, joten en pahemmin voi auttaa siinä.
   
 5. kelopuu

  kelopuu Newbie

  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Ongelmana myös se etten pääse mitenkään tuonne recovery menuun, pitäis päästä näppäimillä "volume +" ja virtanäppäintä samaan aikaan. Tulee vaan vaihtoehdot "Reboot system now/Wipe data,Factory reset/ Wipe cache partion" Olen koittanut kaikkia vaihtoehtoja mutta edelleen se vanha google tili siellä kummittelee ja pyytää antamaan niitä tietoja. Yhdestä huoltoliikeestä tuli vastaus että pystyisivät tuon korjaamaan mutta ei oikein huvittaisi maksaa 39-69€ ku tuo puhelin tuskin enää kohta edes sen arvoinen. Olen myös koittanut asentaa firmwarea uudelleen mutta tuli joku failed ilmoitus siitä, ilmeisesti tämä siihen jotenkin vaikuttaa kun FRP on lock tilassa ja Phone on myös lock tilassa.
  Täytyykö tuossa uuden firmwaren asennuksessa jotenkin availla noita lukkoja että pääsee asentamaan sen uuden firmiksen sinne?

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/...limiinsa/e29cac2c-2a4d-3d40-8f7c-ae674c50fc98
   

Jaa tämä sivu